Гласовете на България завладяват центъра на Благоевград на 13 и 14 септември във фестивала GIRL POWER

news-single-main-image
icon

Гласовете на България завладяват центъра на Благоевград на 13 и 14 септември във фестивала GIRL POWER

Талантливи дами се обединяват в празник на музиката под надслов Girl Power Fest в средата на септември в Благоевград. В навечерието на първия учебен ден на голямата сцена на площад „Македония“ ще излязат едни от най-завладяващите гласове на България от телевизионния екран. 
Очаквайте на 13 септември (петък) след 20:00 часа: 
БГ парти на открито с "Дийп Зоун Проджект" и DJ Диан Соло. Една от най-популярните БГ групи ще ни гостува с новото си шоу от златни български и световни хитове в ремиксирани модерни версии.
Ще чуете DJ Диан Соло, Ева Мария - една от най-харизматичните певици в България и финалист в X Factor и Дани Димитров - един от най-добрите БГ китаристи. 
Преди това публиката ще се наслади на музикалните изпълнения на: 
Завладяващия глас на солиста на Камерна опера - Благоевград Венера Мелеки, която отново ще плени почитателите на класическата музика.
Младите поп и джаз изпълнителки от Благоевград Емили Димитрова и Константина Димитрова, които доказаха таланта си пред цяла България в популярното шоу "Гласът на България".
Ще чуете и откритието на "Гласът на България" от сезон 10 - Димитрина Германова, която бе на крачка от победата. Тя е изключително талантлива, родом от Добрич и студент в АУБ - Благоевград.
Не пропускайте вечер, изпълнена с много красота, музика и танци. Очакват Ви и изненади от „Дийп Зоун Проджект“, както и от емблемата на Благоевград Биг Бенд – Благоевград.
В събота (14 септември) отново от 20:00 часа, сцената на пл. "Македония" покоряват:
Виктория Андонова от Благоевград, която плени журито на "Гласът на Германия" с изпълнения на поп, соул, фънк и ар енд би.
Елена Сиракова, която спечели сърцата на цяла България с участието си в телевизионния формат „Гласът на България“, а вече и с изпълнения от собствения си албум. 
Гост на Благоевград ще бъде и откритието на „Гласът на България“ от сезон 6 – изпълнителка, която се превръща в звезда на родната сцена - NICKA. Тя е известна с това, че сама пише музиката и текстовете си, а изпълненията й са емоционални и докосващи. 
GIRL POWER FEST се организира от Община Благоевград и е част от културния календар на общината за 2024 г. Очаква се събитието да обедини хора от всички възрасти и да постави празнично начало на новата учебна година. 
Очакваме Ви! 
13 и 14 септември, 20:00 часа, пл. „Македония“!

Сподели: