Тридневен форум представя местни фирми и разказва вдъхновяващи истории в рамките на инициативата "Ела си в Благоевград"

news-single-main-image
icon

Тридневен форум представя местни фирми и разказва вдъхновяващи истории в рамките на инициативата "Ела си в Благоевград"

Тридневен форум под надслов „Срещаме се у дома“ организира община Благоевград в средата на месец август. Събитието е част от инициативата „Ела (си) в Благоевград“, чиято цел е да привлече и мотивира благоевградчани, работещи и развиващи бизнес навън, да се завърнат и реализират в родния си град.

Началото на форума ще бъде поставено на 12 август от 20:00 часа, когато пред големия фонтан на пл. "Георги Измирлиев" (в подлеза пред Театъра) ще се състои официалното откриване с участието на талантите - Вики Андонова, Венера Мелеки, Виктор Кападжиев, Музикално училище "Престо".

На 13 август (вторник) ще се проведе бизнес форум в сградата на Камерна опера - Благоевград и НЧ „Никола Й. Вапцаров 1866“, по време на който кметът Методи Байкушев ще е домакин на срещи, дискусии и разговори. Присъстващите ще имат възможност да се запознаят с реализирали се успешно благоевградчани и с техните вдъхновяващи истории, както и да научат повече за възможностите за образование в общината.

Десетки местни фирми ще участват в изложението, представяйки своята дейност и възможностите за кариерно развитие във фоайето по времето на бизнес панела.

Очакванията са събитието да се превърне в платформа за споделяне на знания и опит и в генератор на идеи за повишаване на интереса към Благоевград като привлекателно място за живот и работа. След бизнес форума Община Благоевград кани всички граждани и гости на „Лятна вечер у дома“ - вечер на забавленията на Бейзболното игрище, която ще бъде изпълнена със спорт, музика с група "Бандана" и истории около барбекюто. Водещи на събитието ще бъдат Игор и Иван. 

14 август (сряда) започва с изложба посветена на Благоевград от 18:00 часа във фоайето на Камерна опера и НЧ „Никола Й. Вапцаров 1866“ и продължава на Моста на влюбените, където след 20:00 часа Ви очаква БГ караоке с Игор и Иван и латино танци с Елен Джампалска.

Подробна програма за събитията и бизнес форума може да намерите тук и тук

 

Сподели: