Общинският съвет по наркотични вещества – Благоевград стартира кампания за събиране на храни за семейства в нужда

news-single-main-image
icon

Общинският съвет по наркотични вещества – Благоевград стартира кампания за събиране на храни за семейства в нужда

Общинският съвет по наркотични вещества (ОбСНВ) Благоевград  съвместно с Православния информационен център  в Благоевград стартираме кампания за събиране на дълготрайни, пакетирани храни за семейства в нужда. Акцията е под мотото: "Приятели, наши връстници, гладуват. Да спрем това!", и е за периода от 11.11.2019 г. до 16.12.2019 г. Могат да се даряват пакетирани, сухи хранителни продукти в срок на годност - ориз, брашно, олио, захар, макаронени изделия, консерви, вафли, шоколади - като коледна изненада, и др. Продуктите се събират в Община Благоевград, стая 516 (офиса на ОбСНВ) и в Православния информационен център.
Всичко събрано ще се предостави на Православния център, от където продуктите ще бъдат разпределени и предадени на семейства в нужда от Благоевград и семейства на наркозависими.
Надяваме се заедно да можем да направим Коледа още по-светъл празник за семействата, които имат нужда от такъв вид помощ.
Информацията за кампанията може да откриете на нашите два сайта - neumirai.org - www.tinyurl.com/v44jo8s,  и marihuana.bg -  www.tinyurl.com/v44jo8s

Сподели: