Община Благоевград обявява свободни работни места по проект

news-single-main-image
icon

Община Благоевград обявява свободни работни места по проект

Oбщина Благоевград обявява подбор за свободни работни места за един социален работник, един психолог и двама образователни медиатори.

Позициите са по проект “Интегрирани мерки за приобщаване и овластяване на ромите в община Благоевград“, Административен договор за БФП №Д03-14 от 11.04.2022 г., финансиран по Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ чрез Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 г.

Подборът ще се осъществи на два етапа – по документи и интервю с допуснатите кандидати.

Подаването на заявление и приложените към него документи се извършва лично от всеки кандидат или чрез пълномощно в Деловодството на Община Благоевград, партерен етаж, пл. „Георги Измирлиев“ №1, в срок до 17.00 часа на 20.02.2023 г. (понеделник).

При подаване на заявление за участие в подбор за повече от една длъжност, кандидатите следва да представят отделни заявление за участия, заедно с необходимите документи за кандидатстване.

Подробна информация за изискванията към кандидатите, както и образците на документите, са публикувани на официалния сайт на Община Благоевград, раздел „Структура“, „Конкурси за незаети длъжности“ - /404 .

 Образците могат да бъдат получени и на Деловодството на Община Благоевград, партерен етаж, пл. „Георги Измирлиев“ №1.

Списък с допуснатите и недопуснати до интервю кандидати ще бъде обявен в срок до 3 работни дни след изтичане на срока за прием на документите.

Интервютата с допуснатите кандидати ще се проведат на 24.02.2023 г.  в сградата на Община Благоевград.

Всички съобщения във връзка с подбора ще бъдат достъпни на информационното табло и на интернет страницата на Община Благоевград.

 

 

Сподели: