Кметът на община Благоевград инж. Румен Томов се срещна по повод Коледа с хора със зрителни увреждания

news-single-main-image
icon

Кметът на община Благоевград инж. Румен Томов се срещна по повод Коледа с хора със зрителни увреждания

Териториална съюзна организация- Благоевград / наричано по-долу ТО Благоевград/ обхваща териториите на общините Благоевград, Симитли и Кресна. В нея членуват 110 човека, като от община Благоевград са 87 членове. Актива на организацията се грижи и съдейства за рехабилитацията и социалната интеграция на своите членове.                                                  

  Във връзка с получено писмо от Председателя на Съюза на слепите ТО Благоевград, в което е изказана необходимост от финансово подпомагане, кметът реши средствата да бъдат заплатени от бюджета на Община Благоевград.  С  отпуснатите средства се подсигурява закупуване  на помощно технически средства за слепите граждани от Териториална съюзна организация- Благоевград.                                                         

,,Изключително се радвам, че съм тук сред Вас. Община Благоевград ще помага на своите граждани. Ще бъдем зад Вас и Вашите нужди. Бъдете здрави и спокойни! Нека Новата година бъде светла и щастлива!“, каза инж. Румен Томов.

Заповядайте днес пред зала ,,22-ри септември“, където има организирана благотворителна кампания  ,,Направи нещо добро“ за хората със зрителни увреждания от ,,Сдружение достоен живот“.

Сподели: