Заместник кметове

Ася Иванова

Заместник-кмет по икономическо развитие и управление на собствеността


Телефон:
073 86 78 28
Email:
asya.ivanova@blagoevgrad.bg

Родена и израснала в Благоевград. Възпитаник на Националната хуманитарна гимназия „Св. Св. Кирил и Методий". Завършва “Право” в  Софийския университет „Св. Климент Охридски". Избира родния Благоевград за своята професионална реализация.

Специализирала е в енергийното, административното, вещното, търговското и банковото право.

Омъжена, с две деца. И именно заради тях тя вярва, че промяната в родния град е жизнено необходима. Готова е да вложи своята енергия и знания за постигане на целта - по-уреден, по-богат и красив Благоевград.

Боряна Шалявска

Заместник-кмет по образование и бизнес развитие


Телефон:
073 86 78 10
Email:
bshalyavska@blagoevgrad.bg

Родена и израснала в Благоевград. Притежава магистърски степени по “Английска филология” от Югозападния университет “Неофит Рилски” и по “Бизнес администрация за ръководни кадри“ от Американския университет в България.

Богатият ѝ управленски опит в образователната сфера започва в Чикаго. Няколко години по-късно се връща в родния Благоевград, за да допринесе за неговото развитие. През последните 18 години работи в Американски университет в България, като десет от тях ръководи отдел “Прием на студенти”, с мисията да помага на повече млади хора да останат в България, където да учат, работят и да се развиват.

Обича упоритата работа и силните екипи. Идеалист по душа.

Семейна, с две деца, а отскоро и с внуче, които иска да имат по-добро бъдеще. Както те, така и всички деца на България.

);