„За любовта и всичко останало" – моноспектакълът, който разкрива стремежите и терзанията на човек, търсещ ежедневно собственото си щастие

news-single-main-image
icon

„За любовта и всичко останало" – моноспектакълът, който разкрива стремежите и терзанията на човек, търсещ ежедневно собственото си щастие

Моноспектакълът "За любовта и всичко останало" на Иван Тодоров ще бъде представен на 22 ноември /вторник/ от 19.00 часа в залата на Общински куклен театър - Благоевград .

"За любовта и всичко останало" е една смешна и абсурдна изповед на човек, който се бори ежедневно за правото на любов и с ужаса от самотата. Основни теми и опорни точки на този монолог са: семейството, влюбването, правото на щастие, човешките дефекти, зависимостта от алкохола и най-вече - голямата любовна история. След дългогодишни опити да разбере какво е любовта и защо тя винаги му се изплъзва, героят открива по болезнен начин, че може би причината е в него и нещо трябва да се промени.

Текстът е на Яна Борисова, режисьор е Вежен Велчовски, композитор – Милен Кукошаров, а сценографията е дело на Кирил Наумов.

Спектакълът е осъществен с подкрепата на Национален Фонд Култура, Владимир Карамазов, Мартин Ташев, Розана Стоянова и Ангелина Белчева.

Билети могат да бъдат закупени на място или от каси на ИзиПей в страната.

Ограничен брой ПРОМО билети - 20% тук: https://bit.ly/3Uvcuz8

Резервации на телефон: 0889774780.

 

Сподели: