TheBrava Balkan Fest на 2 и 3 септември! Не пропускайте това парти!

news-single-main-image
icon

TheBrava Balkan Fest на 2 и 3 септември! Не пропускайте това парти!

На 2 и 3 септември с начален час 18:00 часа, на поляните до кметството в село Дъбрава ще се проведе седмото издание на TheBrava Balkan Fest. Събитието се организира от Община Благоевград и Асоциация за европейско развитие на българското село. Входът за концертите е свободен!  
В първия ден ще чуем сетове на едни от най-добрите български диджеи, Dj D-Trax и Dj Dian Solo заедно с DEEP ZONE. Завършекът на вечерта ще ни върне в 90-те с най, най-култовите хитове от този период. Хедлайнер в първия фестивален ден ще бъдат SNAP.
Във втория фестивален ден - на 3 септември - ни очакват страхотни групи, които ще върнат здравото рок звучене на сцената на TheBrava Balkan Fest .
Започваме с Electric Roxy, след тях на сцената ще се качи любимата на всички благоевградска банда Black Rose. Хедлайнерите на вечерта EUROSMITH са първата европейска трибют банда на AEROSMITH, които са одобрени лично от Стивън Тайлър. В тяхно изпълнение ще прозвучат незабравимите парчета на легендарната AEROSMITH.
Вече стана ясно защо тазгодишната визия на TheBrava Balkan Fest е толкова цветна. Това е стилът на диското и ще поздравим всеки, който спази този дрескод в първата фестивална вечер. Останалите могат да се екипират и на място с брандирана розова тениска. Няма да върнем и никой, който е с цветен и пъстър дъждобран, защото прогнозите за петък вечер са за променливо време. Но пък може да направим и едно парти с дъждобрани, а за най-смелите в цветово решение ще има и награди.
 
Заповядайте в село Дъбрава! Мястото е познато - до кметството, началният час на концертите е 18:00! Очакваме ви!

 

Сподели: