Общински куклен театър закри сезона с постановката „Трите прасенца“ и „Фолклорна магия от Пирин"

news-single-main-image
icon

Общински куклен театър закри сезона с постановката „Трите прасенца“ и „Фолклорна магия от Пирин"

Общински куклен театър – Благоевград представи последното за сезона представление „Фолклорна магия от Пирин", което бе изиграно блестящо от Дияна Георгиева, Йоана Рачева, Наталия Петкова, Александър Станковски, Атанас Димитров и Виктор Кападжиев. Възторжената публика награди актьорите с дълги аплаузи, цветя и си направиха снимки за спомен.

През изминалата седмица приключиха и турнетата в детските градини и ясли. Сезонът беше закрит с постановката „Трите прасенца“. В главните роли бяха обичайните заподозрени, любимци на малки и големи, Наталия Петкова, Десислава Чардаклиева и Виктор Кападжиев, които накараха детските личица на възпитаниците от ДГ „1 юни“ – Благоевград, да засияят от радост и вълнение. За довиждане артистите пожелаха слънчево и радостно лято, изпълнено с много игри и веселби и увериха, че ги очакват с нови приключения  през новия сезон.

Можете да следите за актуална информация, свързана с кукления театър на следната фейсбук страница: https://www.facebook.com/kuklenblagoevgrad , както и на официалния сайт – http://www.kuklenblagoevgrad.com/ .

 

Сподели: