Най-голямата на Балканите експозиция за аниматроника „Дракони и великани“ отваря врати в Благоевград на 26-ти август

news-single-main-image
icon

Най-голямата на Балканите експозиция за аниматроника „Дракони и великани“ отваря врати в Благоевград на 26-ти август

От понеделник, 26 август, в благоевградския парк „Бачиново“ врати ще отвори най-голямата на Балканите експозиция за аниматроника „Дракони и великани“. Уникалният парк ще посреща посетители всеки ден, за да предложи незабравимо преживяване за малки и големи. 

 

Жителите, а и гостите на Благоевград, ще имат възможността да се потопят в един магически свят на аниматронни създания, вдъхновени от легендите и митовете от Изток и Запад, известни видео игри, фантастични книги и филми, сред които "Хари Потър" и световноизвестните сериали на HBO „Game Of Thrones“ и „House of Dragons“. 

 

В парка на „Дракони и великани“ ще ви очакват 30 анимирани дракони, великани и говорещи дървета от цял свят, включително и от България. Пред очите Ви, всички те ще оживеят чрез движенията и звуците, които издават. 

 

Размерите на драконите са впечатляващи, като варират от два до осем метра, а от великаните и говорещите дървета ще можете да научите техните истории и какви са магическите умения, които притежават. 

 

РАБОТНО ВРЕМЕ И ЦЕНИ: 

 

Паркът „Дракони и великани“ ще бъде отворен от 26-ти август и ще остане в Благоевград до 26-ти октомври с работно време от понеделник до петък – от 10.00 до 21.00 часа, в събота и неделя - от 09.00 до 21.00 часа. 

 

Цените на билетите са следните:

 

- Деца под 3 години – БЕЗПЛАТНО;

- Деца от 3 до 14 години – 6 лева;

- Възрастни – 12 лева.

 

Община Благоевград е предвидила и семейни пакети, както следва: 

 

- Двама възрастни и едно дете – 26 лева;

- Двама възрастни и две деца – 30 лева.

 

Не пропускайте възможността да станете част от едно епично приключение в свят на магия и фантастика! Елате в парка на драконите и великаните, за да научите много нови и интересни неща, свързани с легендите и митовете за тези митични създания. 

 

И не забравяйте! 

 

В парка „Дракони и великани“ ще имате възможността да се насладите на безплатни дейности на открито като зиплайн, мега люлки, мрежи за катерене, батути, кътове за картини, кътове за рисуване и

много други.

 

ОЧАКВАМЕ ВИ! 

Сподели: