„Летящата страна“ с премиера в Общински куклен театър – Благоевград на 19 февруари, а в събота, 18 януари, невероятната история за „Барон Мюнхаузен“

news-single-main-image
icon

„Летящата страна“ с премиера в Общински куклен театър – Благоевград на 19 февруари, а в събота, 18 януари, невероятната история за „Барон Мюнхаузен“

В неделния ден, 19 февруари, от 16.00 часа ще бъде представен спектакълът „Летящата страна“ на сцената на Кукления театър в Младежкия дом, а входът е свободен.
Този спектакъл си поставя за цел да представи по забавен и достъпен начин една от големите съвременни теми на живота в градовете, тази на замърсяването на въздуха.
„Летящата страна“ е семейното куклено представление, а актьорите и съавтори Мануела Саркисян и Георги Тенев, ще ни пренесат в свят, в който всички могат да летят. Животът на летоландците е застрашен от едни почти невидими същества – прашинковците. Те се раждат в Печкоауспуха, прогонени са от него от Великата ПрахоХала и си нямат никаква представа, че вредят. Просто искат да се приберат вкъщи.
„Летящата страна“ ни насочва към двата свята с емблематичния въпрос, могат ли заедно да намерят решение на кризата и да заживеят в мир едни с други? Заповядайте на 19 февруари в 16.00 часа да полетим заедно на крилете на театъра, съчетавайки приятното преживяване за малки и големи с полезни и нови знания!
Заповядайте в Кукления театър и в съботния ден, 18 януари, от 11.00 часа, когато ще бъде представена гостуващата постановка за невероятната история на „Барон Мюнхаузен“ от Театър „Ателие 313“ и Държавен куклен театър – Стара Загора.
Резервации за билети можете да направите на посочените телефони:
0878 881 793 и 0877 600 180 или да закупите такива един час преди представлението.
Очакваме ви!
Сподели: