Фенове на "Пирин" със съдействието на Община Благоевград организират празнична програма за 100 години "Пирин"

news-single-main-image
icon

Фенове на "Пирин" със съдействието на Община Благоевград организират празнична програма за 100 години "Пирин"

На 30.10.2022 г. на стадион "Христо Ботев" феновете на ФК "Пирин" със съдействието на Община Благоевград и множество дарители органазират програма посветена на вековния юбилей на "Прини". Началото е  15:30 ч. и включва мач на ветераните, културна програма, пирошоу. Събитието се организира и ще се осъществи благодарение на неуморимата енергия на привържениците на "Пирин", Община Благоевград, ФК "Пирин" и всички дарители, съпричастни към тази кауза. 

В програмата ще участват Петя Стойчева и Боян Георгиев от Вокално студио “ФА ДИЕЗ” с ръководител Христина Кацарска, хип-хоп изпълнителяг Николай Виделов - Блеки, Танцово студио “Дежа-ву” с ръководител Ани Хачатрян, ТА “Пиринска китка” и ТА “Пиринче” към ЦЛТРДБ с ръководители Рилка Георгиева и  Васил Георгиев, Полина Сатиева и Симеон Стамболийски. Със специалното участие на ФА "Пирин" и солистката Стойка Германова. 
Програмата ще започне в 17:00 часа, след мача на ветераните, чието начало е обявено за 16:00 ч. Водещ на събитието ще бъде Бранимир Митов. 
 
След програмата е предвидено оригинално пирошу, подготвено от феновете на "Пирин".
Очакват се и много изненади. 
 
Заповядайте! 
Сподели: