Две фирми в конкуренция за монтаж, ремонт и поддръжка на пътни знаци и светофарни уредби в Благоевград

news-single-main-image
icon

Две фирми в конкуренция за монтаж, ремонт и поддръжка на пътни знаци и светофарни уредби в Благоевград

ЕТ „Димитър Янков – Кенеди Метал“ и „Ес Ди Нет Комюникейшънс“ ООД са фирмите подали документи за участие в обществена поръчка за монтаж, ремонт и поддръжка на пътни знаци, светофарни уредби и други елементи, свързани с организацията и безопасността на движението на територията на община Благоевград.

 Офертите на кандидатите бяха отворени от конкурсна комисия, която предстои да разгледа документите и да се произнесе, след което да се премине към сключване на договор с фирма изпълнител.

Предложената от цена за месечно абонаментно поддържане на пътни знаци, светофарни уредби и други елементи, предмет на поръчката от ЕТ „Димитър Янков – Кенеди Метал“ е в размер на 6 997,00 без ДДС, а общата цена за видове работи е в размер на 41 215,36 лева без ДДС. Фирмата е предложила време за реакция при повреда 25 мин., от максимално предвидените от възложителя 30 мин.

„Ес Ди Нет Комюникейшънс“ ООД е оферирала за месечно абонаментно поддържане на пътни знаци, светофарни уредби и други елементи, предмет на поръчката 7000 без ДДС, а общата цена за видове работи е в размер на 29 659,72 лева без ДДС. Съгласно подадените документи фирмата има готовност за реакция при повреда до 30 мин.

Подробности за обществената поръчка може да видите на https://app.eop.bg/today/386931 .

Сподели: