8 фирми се конкурират в обществена поръчка за доставка на техника в Дом за стари хора „Св. Петка“ в община Благоевград

news-single-main-image
icon

8 фирми се конкурират в обществена поръчка за доставка на техника в Дом за стари хора „Св. Петка“ в община Благоевград

 

8 са фирмите, подали документи за участие в обществена поръчка за доставка на телевизори, компютърни конфигурации, преносим компютър, мултифункционално устройство и др. в Дом за стари хора „Св. Петка“ в Благоевград.

Офертите бяха отворени днес от конкурсна комисия  

За изпълнение на предвидените от възложителя дейности се конкурират фирмите „ВТ – Трейд“ ЕООД, „Вали Компютърс“ ООД, „Химбокс“ ЕООД, „Смарт Бизнес Къмпани“ ЕООД, „Смарт Софт“ ЕООД, ЕТ „Канора - Джема Зечири“, „Тек Хъб“ ЕООД, „Клубфербанд – Ита“ ООД.

Прогнозната стойност на поръчката е 21 540,00 лева без ДДС,  а предвиденият срок за изпълнение на доставката е от 10 до 30 календарни дни.

Предстои документите да бъдат разгледани, като при липса на несъответствия, Община Благоевград ще премине към отваряне на ценовите оферти.

Доставката на горепосочената техника е по проект „Реформиране на Дом за стари хора в Община Благоевград".

Той предвижда извършване на ремонт и реконструкция на съществуващата сграда на Дом за стари хора "Света Петка", както и изграждане на нова сграда в двора на съществуващата сграда на социалната услуга с капацитет 25 места.

Обща стойност на проекта е 5 531 619 лв., а финансирането се осъществява по Националния план за възстановяване и устойчивост, изпълняван с финансовата подкрепа на Европейския съюз – Next Generation EU.

Крайният срок за изпълнение е 31.12.2025 г.

В изпълнение на същия проект бе обявена и процедура за избор на изпълнител за доставка и монтаж на климатици в социалното заведение, но в обявения от възложителя срок (11.09.2024 г.) няма постъпили оферти.


Подробности за обществената поръчка можете да видите на https://app.eop.bg/today/417831 .

 

 

Сподели: