

ОБЩИНА БЛАГОЕВГРАД

ЗАПОВЕД

На основание чл. 44, ал. 2 от 3МСМА, чл. 41, ал. 3 от Изборния кодекс и Указ № 100 от 09.04.2024 г. и Указ № 102 от 09.04.2024 г. на Президента на Република България (обн., ДВ, бр. 32 от 09.04.2024 г.) във връзка с произвеждане на изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г.

ОПРЕДЕЛЯМ:

Местата за обявяване на избирателните списъци по избирателни секции на територията на Община Благоевград, както следва:

- 1. Център за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград избирателни секции № 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 97, 98 и 99;
- 2. Помощно училище "Св. Паисий Хилендарски" избирателни секции № 8, 9, 10 и 100;
- 3. V-то СУ "Георги Измирлиев" избирателни секции № 11, 12, 13, 14, 15 и 101;
- 4. Централен Клуб на пенсионера избирателни секции № 16. 17. 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 102 и 103;
- 5. III-то Основно училище "Димитър Талев" (Спортна зала) избирателни секции № 28, 29, 30, 31, 34, 35, 36, 37, 48, 49, 50 и 106;
- 6. Дневен център за деца с увреждания "Зорница" избирателна секция № 32;
- 7. Общински спортен интернат избирателни секции № 33, 46, 47, 51, 95 и 96;
- 8. Художествена галерия "Стоян Сотиров" избирателни секции № 27, 38 и 39;
- 9. VII^{-мо} СУ "Кузман Шапкарев" избирателни секции № 40, 41, 42, 43, 52, 104 и 107;
- 10. Езикова гимназия "Акад. Людмил Стоянов" избирателни секции № 44, 45 и 105;
- 11. Клуб на пенсионера в кв. "Грамада" избирателни секции № 53, 54, 55, 56, 57 и 58;
- 12. Ж.к. "Струмско", Супермаркет "Стоми" избирателни секции № 59, 60, 61, 62, 63, 64, 108 и 109;
- 13. СУ "Иван Вазов", ул. "Яне Сандански" № 1 избирателни секции № 65, 66, 67, 68, 69, 70 и 110;
- 14. Професионална гимназия по икономика (заден вход от страна на IX^{-то} Основно училище "Пейо Яворов") избирателни секции № 71, 72, 73, 74, 75 и 111;

- 15. Клуб на пенсионера в ж.к. Еленово избирателни секции № 76, 77, 78, 79, 80, 81,
- 82, 83, 112 и 113;
- 16. VIII-мо СУ "Арсени Костенцев" избирателни секции № 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90,
- 91, 92, 93, 94, 114 и 115;
- 17. Кметство с. Бистрица избирателна секция № 116;
- 18. Кметство с. Горно Хърсово избирателна секция № 117;
- 19. Кметство с. Марулево избирателна секция № 118;
- 20. Кметство с. Изгрев избирателна секция № 119;
- 21. Кметство с. Церово избирателна секция № 120;
- 22. Кметство с. Покровник избирателна секция № 121;
- 23. Кметство с. Мощанец избирателна секция № 122;
- 24. Кметство с. Падеш избирателна секция № 123;
- 25. Кметство с. Делвино избирателна секция № 124;
- 26. Кметство с. Габрово избирателна секция № 125;
- 27. Кметство с. Дебочица избирателна секция № 126;
- 28. Кметство с. Лешко избирателна секция № 127;
- 29. Кметство с. Лешко (Горно Лешко) избирателна секция № 128;
- 30. Кметство с. Бело поле избирателна секция № 129;
- 31. Кметство с. Рилци избирателна секция № 130;
- 32. Кметство с. Дъбрава избирателна секция № 131;
- 33. Кметство с. Зелендол избирателна секция № 132;
- 34. Кметство с. Българчево избирателна секция № 133;
- 35. Кметство с. Бучино избирателна секция № 134;
- 36. Кметство с. Селище избирателна секция № 135;
- 37. Кметство с. Дренково избирателна секция № 136;
- 38. Кметство с. Логодаж избирателна секция № 137;
- 39. Кметство с. Клисура избирателна секция № 138;
- 40. Кметство с. Еленово избирателна секция № 139.

Контрол по изпълнение на заповедта възлагам на Десислава Витанова-Кехайова – Секретар на Община Биагоевград.

МЕТОДИ БАЙКУШЕВ Кмет на Община Благоеверао